Oproep advocatenkantoor aan ondernemers om Sinterklaas te helpen aan duizend cadeaus

Foto: Gemeente Groningen

Met de actie ‘Help Sinterklaas met 1.000 cadeaus’ roept Yspeert advocaten ondernemend Groningen op om mee te doen. De cadeautjes gaan naar kinderen in gezinnen waar Sinterklaas vieren met cadeaus niet vanzelfsprekend is.

Het advocatenkantoor brengt zelf alvast 200 cadeaus in voor de actie. Met de inzet van Omarm Groningen – het platform tegen armoede – kan de actie dit jaar volgens de organisatie heel groot worden.

Voor de actie vraagt men om ingepakte cadeautjes voor kinderen tot en met 16 jaar. Verschillende organisaties, zoals Quiet Groningen, Voedselbank Stad Groningen en De Zeecontainer zorgen samen dat de cadeautjes bij de juiste kinderen terecht komen. Sinterklaas heeft al laten weten dat hij het een supergave Sint-actie vindt.

Vorig jaar opende Yspeert advocaten hun nieuwe kantoorpand aan de Eemsgolaan in Groningen. ‘De reacties en ook de hoeveelheid cadeautjes waren hartverwarmend en overweldigend. Het overtrof al onze verwachtingen. Iedereen had gehoor gegeven aan ons verzoek en de meeste ondernemers kwamen met meer dan een Sinterklaascadeau naar de opening. Een nieuwe traditie was geboren,’ aldus woordvoerder Martine Millet. ‘We hopen dat we met deze actie zoveel mogelijk Sinterklaascadeaus kunnen inzamelen. Hoe mooi is het als we 1.000 cadeaus ophalen?’

Juist nu wil Yspeert advocaten haar steentje bijdragen en bovendien andere ondernemers oproepen om aan te haken.

Ondernemers die willen meedoen, kunnen ingepakte cadeautjes afgeven bij

  • Quiet Groningen, Oosterhamriklaan 101-115, Groningen, dinsdag en donderdag 10.00 – 16.00 uur;
  • Voedselbank Stad Groningen, Ulgersmaweg 57, Groningen, maandag t/m vrijdag 08.30 uur en 12.30 uur;
  • De Zeecontainer, Ulgersmaweg 141 – 3, Groningen, maandag t/m vrijdag 9.00 – 14.00 uur en zaterdag 09.00 – 12.00 uur.

Op elk cadeau moet staan of het cadeau voor een jongen, meisje of elk geslacht is en de leeftijd van het kind.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden