‘Vergroen Heel Groningen’: Inwoners uit heel Groningen maken kans op gratis groen

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/ Pim van Tend

In de provincie Groningen wordt in elke gemeente een tuiny forest, geveltuin, regenton en nog vele andere vergroenoplossingen verloot. Klimaatadaptatie Groningen organiseert in de maanden november, december en januari 2021 de actie: ‘Vergroen Heel Groningen’.

Te winnen prijzen

Te winnen prijzen zijn onder andere boomspiegeltuinen, regentonnen en een groendak te winnen. Lokale ondernemers en zorginstellingen kunnen kans maken op bomen. Voor scholen is er zelfs een klein bos, tuiny forest, van 6m2 te winnen. De gelukkige winnaars krijgen corona-proof hun prijs thuisbezorgd en in sommige gevallen worden ze geplant of aangelegd.

Inwoners van heel Groningen kunnen meedoen. Ga naar www.klimaatadaptatiegroningen.nl/vergroen-heel-groningen en laat via het formulier weten op welke vergroeningsmaatregel jij kans wilt maken. Aanmelden kan tot en met zondag 22 november.

Klimaatadaptatie Groningen

De actie ‘Vergroen Heel Groningen’ wordt georganiseerd in de aanloop naar en tijdens de Klimaatadaptieweek. Deze vindt plaats van dinsdag 19 tot en met maandag 25 januari 2021.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden