Mind Fuji en Breakpoint Nine naar POPgroningen Talent Award eindfeest

YLVALIE in Simplon.
Foto: Jan Lenting/POPgroningen

Mind Fuji en Breakpoint Nine zijn donderdagavond als laatste twee acts geselecteerd voor het eindfeest van de POPgroningen Talent Award op 14 november.

Tijdens deze avond, waarbij door de corona maatregelen geen publiek aanwezig kon zijn, stonden Mind Fuji, Breakpoint Nine, Vera’s Charm en McScallywag op het podium in Simplon. Behalve ruim 300 unieke kijkers, bekeken scouts de shows via de livestream. De feedbackgesprekken met de acts vonden ook online via een videoconferentie plaats. Vervolgens wonnen Mind Fuji en Breakpoint.

Ondanks de aangescherpte corona maatregelen was het volgens de organisatie een geslaagde avond.

Tijdens het eindfeest op 14 november in Vera treden YLVALIE, Jonathan Rhodes, Mind Fuji en Breakpoint Nine op en wordt bekend wie de houder van de POPgroningen Talent Award 2020 wordt. Ook deze avond zal online te volgen zijn via een livestream! POPgroningen houdt de ontwikkelingen rondom corona in de gaten en bekijkt zo op welke manier deze avond door kan gaan. Kijk voor meer informatie op de website en social media kanalen van POPgroningen.

De POPgroningen Talent Award houder van 2020 speelt volgend jaar, onder voorbehoud van ontwikkelingen rondom COVID-19, op festivals Grunnsonic, Festival Hongerige Wolf en Aidition. Verder ontvangt de act een mogelijke deelname aan de Grote Prijs van Nederland en Hit The North, gratis repeteren bij VRIJDAG en deelname aan POPgroningens’ Skills & Knowledge sessies.

Acts die de award eerder ontvingen zijn onder andere Boyz in the woods (2017), Cirrus Minor (2018) en Cashmyra (2019).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden