Actie ‘050voorMoria’: 4500 euro voor Team Humanity

Foto: Niels Knelis

De actie050voorMoria op 27 september was een groot succes, aldus de organisatie. Woensdag is 4500 euro overgemaakt naar team Humanity dat noodhulp regelt voor het vluchtelingenkamp op het Griekse eiland Lesbos.

Bezoekers konden zondag 27 september naar EM2 komen en in een pop-upstore kunstwerken kopen gemaakt door Minervastudenten. Ook konden de bezoekers een t-shirt laten bedrukken of hun portret laten teken en yoga voor jong en oud. Ook waren er kinderactiviteiten in de Relaxerette en een workshop waarbij ze nadachten over hoe je iets voor iemand kunt doen die hulp nodig heeft. De dag werd afgesloten met een grote online pubquiz bij EM2 waaraan ruim 40 teams meededen.

Ook andere initiatieven sloten zich aan bij deze actie. Zo liet Citybootcamp mensen bieden op marktplaats voor een vijftal privé-bootcamps, en stichting MartiniKerken collecteerde twee zondagen voor 050voorMoria.

050voorMoria wordt 050voorHumanity

De naam 050vooMoria gaat verder als 050voorHumanity. Er is voortdurend contact met de oprichters van Team Humanity waar ‘050voor’ zich aan verbonden heeft.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden