050-Actiedag voor Moria

Foto: Publiek Domein

Een aantal betrokken stadjes organiseren onder de noemer ‘050 voor Moria’ aanstaande zondag 27 september een actiedag voor de vluchtelingen in kamp Moria.

De actiedag is bedoeld om zoveel mogelijk geld verzamelen voor noodhulp voor Moria. Zo regelt Minerva een pop-up store vol met kunstwerken, die te koop zijn. Bij en vanuit EM2 wordt een online en offline pubquizz gehouden, waar diverse winkeliers mooie prijzen voor beschikbaar stellen.

Bij EM2 is de pop-up store van Minerva te bezoeken tussen 15.00 uur en 19.00 uur. De online en offline pubquizz start om 20.00 uur zondagavond.

Meer initiatieven welkom

Initiatieven die willen aansluiten zijn volgens de organisatie van harte welkom. Het team van 050voorMoria roept mensen en organisaties, die ook hulpacties aan het ontwikkelen zijn, op om zich aan te sluiten op 27 september. Dat kan door contact op te nemen via [email protected].

Team Humanity

Het ingezamelde bedrag wordt na afloop gedoneerd aan Team Humanity, waarmee het team van 050voorMoria nauw in contact staat. Team Humanity besteedt het geld voor zaken die op dat moment nodig zijn. De verwachting is dat het vooral zal gaan om producten die te maken hebben met hygiëne, zoals babydoekjes, luiers en wc-papier.

Mensen die een gift willen geven kunnen dit storten op bankrekeningnummer NL11 BUNQ 2047 3972 00 ten name van 050voorMoria.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden