De Suiker presenteert nieuwe area BOOVN – dakterras

BOOVN, spectaculair dakterras met uitzicht op Groninger Skyline.
Foto: Knelis

De Suiker heeft een eigenzinnig en spectaculair dakterras gekregen, genaamd BOOVN. De Suiker Events, exploitant en evenementenbureau van De Suiker realiseert het dakterras.

De evenementenlocatie is na de invoering van de Corona-regels direct gaan nadenken over mogelijkheden voor de locatie. Een ruim terras en de open lucht zijn de pijlers van deze nieuwe locatie geworden, meldt De Suiker. Een terras en de open lucht leken de nieuwe werkwoorden te zijn.

Het terras biedt een mooi uitzicht op de Groninger skyline. Ook de Martinitoren, het Groninger Forum en aan de Hoogkerk-zijde de huidige Suikerfabriek in werking zijn te zien.

“Mijn compagnon en ik zijn fanatieke Waddeneiland bezoekers, het moment in de strandtent is goud waard. Dat gevoel hebben we willen creëren. Je kunt hier niet naar de zee staren maar de Groninger Skyline komt in de buurt”, aldus De Suiker Events.

Ook staat een semi overkapping op de planning zodat het hele jaar een unieke plek wordt voor bedrijfsborrels, lezingen, mini-congressen of gewoon een leuke borrel met vrienden.

BOOVN, het dakterras, is dit weekend geopend. De openingstijden zijn (bij mooi weer) van donderdag tot en met zondag van 16.00 uur tot en met 23.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden