Fietsonderdoorgang Laan Corpus den Hoorn-Stadspark vanaf maandag zeven weken dicht

Foto: Google Maps

De fietsonderdoorgang van het viaduct over de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn afgesloten is vanaf maandag 7 september zeven weken dicht.

Fietsers kunnen gebruikmaken van de fietstunnel bij De Buitenhof/Piccardthof of de oversteek bij Laan van de Vrede en MartiniPlaza.

Maandag start Combinatie Herepoort met de sloop van de zijkanten van het viaduct over de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn. Voor de veiligheid wordt de onderdoorgang van het viaduct voor fietsers afgesloten.

Deze werkzaamheden horen bij het deelproject Verbreding wegvak Hoogkerk-Vrijheidsplein. Voor het verbreden van de N7 is het nodig om het viaduct over de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn aan beide zijdes van het huidige viaduct te verbreden. Voordat dit kan gebeuren moeten eerst de huidige zijkanten van het viaduct gesloopt worden. Na de sloop wordt de fundering voor het verbreden van het viaduct gebouwd.

Het autoverkeer ondervindt geen hinder van de werkzaamheden. Voor fietsers blijft er weinig ruimte over. Vanwege de veiligheid wordt de onderdoorgang afgesloten.

De werkzaamheden duren naar verwachting tot 26 oktober.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden