Vijftigplussers op de planken bij VRIJDAG

Foto: VRIJDAG

‘Als je de vijftig gepasseerd bent, kom je in het derde bedrijf van je leven’. In september start de nieuwe introductiecursus van Het Derde Bedrijf bij VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen.

“Je bent nooit te oud om te spelen! Doe eens gek en schrijf je in voor de introductiecursus”, aldus theatergroep Het Derde Bedrijf. Iedereen boven de vijftig is welkom.

De theatercursus bestaat uit 12 lessen van twee uur. Je werkt aan de basiskwaliteiten van acteren en ondervindt wat nodig is om geloofwaardig te kunnen spelen. Aan bod komen samenspel, improvisatie, gebruik van muziek, fysiek spel, tekst en beweging.

Inschrijven kan voor de introductiecursus op maandagmiddag of donderdagmiddag.

Corona-proof

De afgelopen maanden heeft VRIJDAG hard gewerkt om cursusaanbod samen te stellen dat veilig gevolgd kan worden tijdens corona. Inschrijven voor een les of cursus theater, muziek en beeldende kunst is weer volop mogelijk. Het nieuwe cursusseizoen start vanaf 7 september.

Mocht er een nieuwe lockdown komen, dan kan men voor de lessen van deze introductiecursus die komen te vervallen restitutie aanvragen, aldus VRIJDAG.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden