Groningers kunnen gratis regenton winnen

Foto: © Sanne Boekel

Groningers kunnen gratis kans maken op een regenton. Het doel van de campagne ‘Win een Ton’ van Klimaatadaptatie is zoveel mogelijk Groningers aan een regenton helpen.

De tonnen die Groningers kunnen winnen zijn speciaal voor deze actie gesigneerd door bekende Groninger artiesten en organisaties, zoals FC Groningen, het Zeehondencentrum in Pieterburen en Swinder. De hoofdprijs is een ton bewerkt door kunstenares Maria Koijck. Ze geven ook allemaal antwoord op de vraag ‘Wat zou jij doen met een ton?’ Deelnemers kunnen ook installatiehulp winnen van een klusjesman.

De regentonnen zijn duurzaam, gemaakt van gerecycled plastic of oude Franse wijnvaten. Regentonnen zijn een natuurlijke manier van wateropvang en ontlasten daarmee het waternet.

De actie gaat direct van start via de website www.wineenton.nu en iedereen kan meedoen. De winnaars van Win een Ton worden op 13 september bekend gemaakt. Daarnaast is via de website voor iedereen een kortingsbon – ter waarde van €17,50 – voor een regenton te downloaden die bij veel bouwmarkten is in te wisselen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden