Kinderweek bij VRIJDAG: gratis meedoen aan open lessen

Kinderweek.
Foto: VRIJDAG

VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen zet vanaf maandag 24 augustus tot en met zaterdag 29 augustus de deuren van haar locaties open tijdens de Kinderweek. Kinderen in de leeftijd  van 1,5 tot 12 jaar en ouder uit Groningen kunnen een week lang gratis kennismaken met het nieuwe cursusaanbod muziek, theater en beeldende kunst.

Tijdens de Kinderweek biedt VRIJDAG meer dan 30 lessen aan waar gratis aan meegedaan kan worden. Al het aanbod, bestaand uit theater, muziek & beeldende kunst voor kinderen is corona-proof. ‘Wil jij theater maken? Experimenteren met beeldende materialen? Of ontdekken welk instrument bij je past?’

“Tijdens de open lesweek maak je kennis met ons cursusaanbod, onze docenten, locaties en andere kinderen”, vertelt Marleen Dijkstra van VRIJDAG. “Je kunt vrijblijvend de sfeer komen proeven en daarna besluiten of je verder wilt. Niets is verplicht en plezier maken staat altijd voorop”.

Start nieuw seizoen

Het nieuwe cursusseizoen start vanaf 7 september.

Voor kinderen en jongeren met een Stadjerspas wordt het lesgeld vergoed door het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Bekijk het aanbod op bijvrijdag.nl/kinderweek.

Over VRIJDAG

Iedereen kan meedoen aan kunst en cultuur, dat is de missie van VRIJDAG, het huis van de amateurkunst voor Groningen. In de gemeente Groningen biedt VRIJDAG cursussen, lessen en workshops muziek, theater en beeldende kunst. We zijn er voor iedereen, alle leeftijden en elk niveau.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden