Geluids- en trillingshinder verwacht bij werkzaamheden Paterswoldseweg deze week

Foto: Google Maps

Deze week start aannemerscombinatie Herepoort met het intrillen van buispalen langs de Paterswoldseweg. Het aanbrengen hierval zal zorgen voor geluids- en trillingshinder, meldt Aanpak Ring Zuid.

Langs de Laan van de Vrede wordt een tijdelijke weg met een tijdelijk viaduct over de Paterswoldseweg aangelegd. In de toekomst komt over de Paterswoldseweg een nieuw viaduct. Dit viaduct komt hoger te liggen dan het huidige viaduct. Dat is nodig voor de aansluiting op de nieuwe Julianabrug en het nieuwe Vrijheidsplein.

De werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 uur en 19.00 uur. De werkzaamheden geven hinder op het gebied van trillingen en geluid. “We proberen de geluidsoverlast zo veel mogelijk te beperken, maar hinder is helaas onvermijdelijk”, aldus Aanpak Ring Zuid. Als het intrillen moeizamer gaat dan gedacht, kan het voorkomen dat het laatste deel van de de buispalen moeten worden ingeheid.

Het verkeer op de Paterswoldseweg en de zuidelijke ringweg kan tijdens de werkzaamheden gewoon doorrijden. Het verkeer op de Paterswoldseweg wordt wel verlegd voor voldoende veilige werkruimte. Ook wordt een tijdelijk verkeerslicht geplaatst.

Deze werkzaamheden zijn maandag 17 augustus klaar.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden