Wie biedt vluchtelingen in Groningen een heerlijke warme maaltijd?

Foto: CC BY-SA 3.0/ Wikipedia Commons/ M. Minderhoud

Wie in Groningen wil vluchtelingen in Groningen een lekkere maaltijd bieden en kennis maken?

Eat & Meet met een vluchteling

Een Eat & Meet, georganiseerd door Stichting Groningen Verwelkomt, geeft Groningers de gelegenheid om vluchtelingen een lekkere maaltijd te bezorgen. Daarnaast biedt gezelligheid aan tafel de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

De vluchtelingen kunnen bij je thuis uitgenodigd worden voor een lekkere warme maaltijd. Op dit moment krijgen de vluchtelingen iedere avond magnetronmaaltijden in opvangcentra, meldt de organisatie.

Eat & Meet is mogelijk op woensdag 16 december. Het is de bedoeling dat de vluchtelingen rond etenstijd opgehaald worden tussen 16.00 uur en 18.00 uur en uiterlijk om 21.30 uur terug te brengen.

Opgave voor Eat & Meet met een vluchteling

Om deel te nemen is het nodig om je op te geven. De organisatie koppelt minimaal twee vluchtelingen aan een gezin, dat uit minimaal twee volwassenen bestaat. Hierbij wordt rekening gehouden met man-vrouw verhouding en leeftijd.

Opgeven kan via www.groningenverwelkomt.nl

Stichting Groningen Verwelkomt

Stichting Groningen Verwelkomt heeft ten doel om vluchtelingen in Groningen een warm welkom heten en zich thuis laten voelen in de stad. De Stichting doet dit door het organiseren, begeleiden en coördineren van sociale en culturele activiteiten voor vluchtelingen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden