Hoornse Meer Concert stopt

Hoornse Meer Concert 2015
Foto: PR & Communicatie Stichting Hoornse Meer Concert

Na de vijfde editie van de Hoornse Meer concerten heeft het bestuur besloten de Stichting Hoornse Meer Concert op te heffen.

De reden hiervoor is dat het niet gelukt is om nieuwe bestuursleden te vinden die het HMC kunnen organiseren, meldt de Stichting. Het huidige bestuur stopt door andere verplichtingen en nieuwe uitdagingen.

Het gratis openlucht Hoornse Meer Concert (HMC) gehouden op zaterdag 6 juni 2015 was een succes. Topsolisten Laura Fygi, Miranda van Kralingen, de Provinciale Brassband Groningen, studenten van het Prins Claus Conservatorium (School of Performing Arts Hanzehogeschool Groningen) en studenten van Lucia Marthas (Institute for Performing Arts) verzorgden het optreden op het S. Allendeplein van de wijk Hoornse Meer, Groningen-Zuid.

Jarenlang succes

Het bestuur heeft de concerten vanaf 2007 met veel inzet, plezier én humor georganiseerd. Het Hoornse Meer Concert is jarenlang een succes geweest door de inzet van het Prins Claus Conservatorium en ook de vrijwilligers met al hun inzet en steun.

Het waren, uniek voor het Noorden, prachtige gratis openlucht concerten, die georganiseerd zijn.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden