Lonely Planet magazine maakt bijzondere special over de Wadden

Foto: Press 4All via Pixabay

Het zomernummer van Lonely Planet magazine bevat deze editie een speciaal cadeautje: een Lonely Planet minimagazine over de Wadden.

Lonely Planet is het vooraanstaand reismediabedrijf en ’s werelds grootste reisgidsenuitgever. Het team van Lonely Planet magazine maakte in samenwerking met Visit Wadden deze Waddenspecial.

Gedeputeerde Mirjam Wulfse van de provincie Groningen ontving donderdag een exemplaar van de Waddenspecial, uitgereikt door Barbara Risselada, directeur Marketing Groningen.

Lonely Planet minimagazine

In het 36 pagina’s tellende magazine neemt Lonely Planet je mee op reis door dit schitterende UNESCO Werelderfgoed met onder andere unieke verhalen over het waddengebied, inspirerende wandelingen en bijzondere weekendjes weg in het Waddenkustgebied.

De noordelijke Waddenprovincies hebben veel te bieden: de donkerste nachten in één van de Dark Sky parken zoals National Park Lauwersmeer, uitwaaien over de dijken, pittoreske steden en dorpjes en prachtige natuurgebieden waar volop rust en ruimte is. En wadlopen is een unieke ervaring die niet mag ontbreken bij een bezoek aan het waddengebied!

Gratis verkrijgbaar bij toeristische ondernemers

De Waddenspecial is een bijlage van het zomernummer van Lonely Planet magazine, dat nu in de winkels ligt. Daarnaast is de special deze zomer verkrijgbaar bij de regionale toeristische ondernemers en plaatselijke VVV’s.

Over Lonely Planet

Het bedrijf publiceert al sinds 1973 inspirerende en betrouwbare informatie voor elk type reiziger. De afgelopen 40 jaar heeft Lonely Planet een bijzondere reisgemeenschap opgebouwd en meer dan 145 miljoen reisgidsen in de Engelse taal gepubliceerd. In Nederland en België wordt het maandelijkse reistijdschrift Lonely Planet magazine door uitgeverij Pijper Media gepubliceerd. Het magazine heeft een oplage van 30.000 stuks. Lonelyplanet.nl is een website voor de dagelijkse portie reisinspiratie met informatie over (bijna) alle prachtige bestemmingen op aarde.

Over Visit Wadden

Het project Visit Wadden beslaat het hele Waddenkustgebied van Groningen tot en met Noord-Holland en is in april 2019 van start gegaan met als doel duurzaam toerisme in het Waddengebied te stimuleren. Visit Wadden is een samenwerking tussen de drie toeristische marketingorganisaties Marketing Groningen, Merk Fryslân, Holland boven Amsterdam en ondernemers en natuur- en erfgoedorganisaties.

Deze uitgave is gefinancierd door de drie provincies Groningen, Friesland, Noord-Holland en het Waddenfonds.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden