RIVM: Geen overledenen door corona sinds 6 maart

Foto: Publiek Domein

Voor het eerst sinds 6 maart zijn er geen patiënten overleden aan de gevolgen van het coronavirus, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

In de provincie Groningen zijn sinds 16 mei geen nieuwe meldingen van overledenen door COVID-19. Sinds de uitbraak van de epidemie zijn 17 personen overleden aan het coronavirus.

Het officiële dodental blijft daarmee op 6.090. Afgelopen vrijdag stierven twee mensen aan het virus. Dat zijn de laatste sterfgevallen die tot nu toe zijn geregistreerd. Op zaterdag en zondag is voor zover nu bekend niemand overleden. Dat kan dinsdag veranderen, omdat sterfgevallen uit het weekeinde soms in de loop van maandag aan het RIVM worden doorgegeven. Het instituut brengt die informatie dan op dinsdag naar buiten. Daarom liggen de cijfers op dinsdagen doorgaans hoger dan op andere dagen.

Er zijn 2 patiënten opgenomen in het ziekenhuis. In totaal zijn er nu 11.851 coronapatiënten opgenomen (gemeld) in het ziekenhuis. Het totaal aantal vastgestelde besmettingen steeg de afgelopen 24 uur met 69 naar 49.658 positef geteste personen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen