ABN AMRO kantoor Haren sluit op 11 september 2020

Foto: Google Maps

Het ABN AMRO kantoor aan de Rijksstraatweg in Haren sluit per 11 september dit jaar. De huur van het kantoorpand is opgezegd, maakte de bank donderdag bekend.

Volgens de ABN AMRO kunnen klanten vrijwel al hun dagelijkse bankzaken via Internet Bankieren, de Mobiel Bankieren app, Beeldbankieren (een persoonlijk, online videogesprek over financiële zaken) of per telefoon regelen.

Voor hulp en vragen zijn ABN AMRO medewerkers via het telefoonnummer 0900-0024 (lokaal tarief) 24 uur per dag bereikbaar. Een bezoek aan een bankkantoor is daardoor vaak niet meer nodig. Door deze verminderde noodzaak krimpt ABN AMRO haar kantorennetwerk in.

Als een kantoorbezoek alsnog nodig of gewenst is, kunnen klanten terecht in het kantoor in Groningen aan de Grote Markt 22 of één van de andere kantoren in Nederland.

Klanten in de omgeving van het kantoor in Haren ontvangen een uitnodiging om ondersteuning te krijgen bij het online bankieren. De medewerkers van het kantoor in Haren werken voortaan in een ander ABN AMRO kantoor.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden