De Oude Bieb Lewenborg opent maandag 8 juni

Foto: De Redactie

De Oude Bieb opent vanaf maandag 8 juni weer haar deuren. De sociale onderneming in de Groningse wijk Lewenborg moest door de coronacrisis noodgedwongen dicht.

Na de opening zijn er wel diverse beperkingen. Zo wordt gewerkt op afspraak. Door de beperkte ruimte vanwege de anderhalve meterregel kunnen acht bezoekers tegelijk een koffie drinken.

De kringloopwinkel, de Biebshop is van dinsdag tot en met vrijdag ’s middags geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur. Er mogen maximaal vier klanten in de winkel.

Voor het inleveren van spullen kan men langskomen in de ochtend. De zijingang is bestemd voor de inbreng van kringloopspullen.

Door de coronacrisis gelden een aantal regels, zoals handen wassen bij binnenkomst, gebruik te maken van de ingang aan de achterkant en de uitgang aan de kant van de Midscheeps. Ook is er een looproute, een spatscherm in de winkel en desinfectiemogelijkheden.

Reserveren

Gasten die langs willen komen kunnen bellen met 050-8517806. Er wordt gewerkt met twee shifts voor de bezoekers, zodat zoveel mogelijk mensen toch naar De Oude Bieb kunnen. Van 10 tot kwart over 11 en van 11.30 tot 12.30 uur kunnen bezoekers terecht, na gereserveerd te hebben van dinsdag tot en met vrijdagochtend.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden