"Liefhebber van Scandinavisch design, lichte kleuren en retro meubilair"

dec 01 2022, 15:00 Lifestyle
img 4546
De liefde voor interieur zat er altijd al in. Als klein meisje vond ik het heerlijk om regelmatig mijn kamer te verbouwen. Ik leerde mezelf tekenen in perspectief en maakte de mooiste creaties. Nu, na mijn opleiding interieurvormgeving (CIBAP) en interieurarchitectuur (Academie Minerva) heb ik ook de vakkennis in huis om jou te helpen met een persoonlijk interieurontwerp.
Mijn ontwerpen kenmerken zich door eenvoud, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Ik creëer een rustige basis en breng daar enkele elementen in die de aandacht trekken. Ik ben niet bang voor grote gebaren in kleur, vorm en materiaal.

Thuis is de plek waar je gelukkig bent en mooie herinneringen maakt. Daar hoort een interieur bij dat goed aansluit bij jouw smaak, levensstijl en woonwensen. Kan je interieur wel een update gebruiken en wil je graag een ontwerp dat helemaal past bij jou? Laat mij dan een compleet interieurontwerp voor je maken.

Je krijgt van mij het definitieve ontwerp. Met een 3D impressie in een fotorealistische weergave laat ik jou vanuit verschillende standpunten het ontwerp zien. Zo krijg je een compleet beeld van je nieuwe interieur. Ik visualiseer het zo, dat je in één oogopslag ziet hoe het wordt. Zodat jij het meteen voelt. En dat je er direct mee aan de slag kunt.

STUDIOSKISS

Ik ben Eline en ik ben STUDIOSKISS
. Liefhebber van Scandinavisch design, lichte kleuren en retro meubilair. Onlangs gezwicht voor een nieuwbouwwoning in het prachtige Meerstad. Maar stiekem nog steeds verliefd op oude karakteristieke woningen in de stad Groningen. ( Skiss is de Zweedse vertaling voor schets ).
Kijk voor meer informatie: studioskiss.nl Studio Skiss is ook te volgen via Instagram .