Groningen Special: Lifestylemagazine Noord-Nederland vertelt het ultieme Groningen gevoel

Foto: Marketing Groningen en Noorderland

De Groningen Special van het lifestylemagazine Noorderland ligt vanaf dinsdag tot halverwege mei in de winkels.

De Special, tot stand gekomen in samenwerking met Marketing Groningen, is gevuld met de allermooiste reportages, interviews en tips die uit de stad én de provincie komen. De magazine werd vrijdag bezorgd bij de abonnees en heeft een totale oplage van 35.000.

Samenwerking Marketing Groningen en Noorderland

Marketing Groningen brengt ieder jaar een magazine uit om bezoekers te informeren en te inspireren over de stad en regio. Dit jaar is hiervoor de samenwerking aangegaan met Noorderland om een Groningen Special uit te brengen. De Special beschrijft volgens de makers het ultieme Groningen gevoel en geeft alvast een kijkje in de keuken met prachtige beelden.

De redactie van Noorderland laat weten: “Het is voor ons heel waardevol om onze handen ineen te slaan met het team van Marketing Groningen. Beide willen we het liefst zoveel mogelijk mensen bekend maken met ons mooie Noorderland en de veelzijdigheid van onze regio. Deze samenwerking heeft geleid tot een bomvolle Groningen-special die tevens het dikste nummer ooit is van Noorderland. Hoe leuk dat het magazine volledig is gemaakt en geproduceerd in het noorden. Met maar liefst 148 pagina’s aan uittips, interviews met markante noorderlingen, leuke winkels, restaurants en dorpjes in de provincie.”

Noorderland

‘Ontdek Noorderland’. Dat staat centraal in het lifestylemagazine over Noord-Nederland. Noorderland schrijft al 12 jaar acht keer per jaar over het goede leven in Groningen, Friesland, Drenthe en de Noordoostpolder. Van reportages over verrassende bezienswaardigheden in het Noorden, schitterende natuurgebieden, stad & land, culturele hoogtepunten, leuke uit-tips en interviews met bijzondere noordelingen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden