Lifestyle: Originele en goedkope cadeau-ideeën

Foto: CC0/Pexels

Je herkent het vast wel, je moet naar een verjaardag, maar hebt geen cadeau-inspiratie. De kans is groot dat je naar een cadeaubon of een envelopje grijpt. Maar dat is eigenlijk zonde, er zijn namelijk meer dan genoeg leuke cadeaus verkrijgbaar. En die cadeaus hoeven helemaal niet duur te zijn. Doe hier cadeau-inspiratie op voor originele en goedkope presentjes.

Advertorial-

Geef eens een fotocadeau

Het is al een tijdje een trend om persoonlijke cadeaus te geven. Fotocadeaus zijn hier een goed voorbeeld van. Hiermee laat je zien dat je echt nagedacht hebt over je cadeau. Bovendien is een fotocadeau een blijvende herinnering voor later.

Je kunt letterlijk van alles bedrukken. Van shirts, petten en sweaters tot wanddecoratie en deurmatten. Op wanapix.nl vind je een aantal hele leuke opties. Geef bijvoorbeeld een kussen met foto zodat je altijd dicht bij bent. Of wat dacht je van een paar sokken met daarop een foto van de hond. Deze cadeaus zijn zonder twijfel origineel en bovendien helemaal niet duur.

Geef iets praktisch

Als je het lastig vindt om te kiezen kun je altijd voor iets praktisch gaan. Je denkt misschien dat het niet zo origineel is, maar je kunt het een persoonlijk tintje geven. Bedenk bijvoorbeeld eens hoe leuk het is om een fleecedeken te ontvangen met daarop leuke vakantiekiekjes. Zo hoef je geen kou meer te lijden op de bank.

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die heel handig is. Koop dan een hamer met daarop de naam van de jarige. Dit is zowel een leuk cadeau voor een verjaardag als voor iemand die voor het eerst op zichzelf gaat. Andere praktische cadeaus waar je aan kunt denken zijn een gepersonaliseerde theedoos, thermoskan of mok.

Gepersonaliseerde cadeaus

Wil je iemand echt iets unieks geven, maak het dan persoonlijk. Ontwerp bijvoorbeeld een stempel met de initialen van de jarige. Hiermee kan die persoon kaarten of brieven stempelen. Tegenwoordig kun je trouwens ook zelf een plaktatoeage ontwerpen.

Bedenk een leuke tekst of gebruik de naam van de jarige en deel de tatoeages uit op de verjaardag. Het zal een grote verrassing zijn en tot de nodige hilariteit zorgen. Ook grappig is het bedrukken van een boxershort of een paar sokken.

Kies met je hart

Wat je ook kiest als cadeau, zorg dat je iets kiest met je hart. Voor de ontvanger zal het heel veel betekenen als je goed over het cadeau hebt nagedacht. Daarom doen fotocadeaus en andere gepersonaliseerde cadeaus het ook zo goed. Die laten zien wat de ontvanger voor jou betekent. Met deze originele cadeaus zul je echt indruk maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen