Het kan nog net! Pre-order The Body Buddy Kookboek tot en met zondag 10 juli

Foto: Lyuda Stinissen.

Het kan nog een paar dagen én wel tot en met zondag 10 juli. Een pre-order plaatsen voor het nieuw te verschijnen kookboek The Body Buddy Kookboek – Grip op je gewicht met recepten op maat.

Het boek is niet zomaar een kookboek, maar het boek van Esther de Boer bevat het unieke concept van lekker eten, waarbij je toch kan afvallen.

The Body Buddy Kookboek

‘The Body Buddy Kookboek’ bevat recepten voor de hele dag. Het is een kookboek volledig op maat zodat je bij elke maaltijd zelf kunt kiezen wat je eet. Je hoeft je huidige voedingspatroon niet compleet aan te passen. Brood bij het ontbijt of liever yoghurt met fruit? Wraps als diner of liever een pasta? Het maakt niet uit wat je kiest, het resultaat blijft hetzelfde!

Hieronder een voorbeeld van een recept van de lunch en het diner. (De tekst gaat verder onder de recepten)

Lunch
Diner

 

Dit kookboek met complete dagmenu’s biedt flexibele recepten. Bij het afvallen gaat het voor een groot deel om meer calorieën verbranden dan binnenkrijgen.

Het kookboek bestaat uit zes categorieën, van ontbijt tot avondsnack en alle caloriën zijn al geteld. De recepten binnen een categorie bestaan uit dezelfde hoeveelheid calorieën, met een verdeling van ontbijt 300 kcal, lunch 350 kcal, tussendoor 200 kcal, diner 500 kcal, avondsnack 250 kcal en drinken 100 kcal. Het flexibele menu in dit kookboek bestaat in totaal uit 1700 calorieën.

Doordat bijvoorbeeld alle diners uit 500 calorieën bestaan, maakt het niet uit of je voor een koolhydraatarm recept kiest of voor een heerlijke pasta, het resultaat is hetzelfde! Je hoeft geen vast voedingsschema te volgen, maar je kunt maaltijden kiezen die bij je huidige voedingspatroon passen. Met de recepten kan oneindig gevarieerd worden.

In het kookboek staan een stappenplan en uitleg die ervoor zorgen dat jij het juiste aantal calorieën kiest om je eigen realistische doel te bereiken.

“Het boek wordt enthousiast ontvangen”, vertelt Esther de Boer. De teller gaat al richting de 200 pre-orders. Een pre-order plaatsen voor het kookboek kan nog tot en met zondag 10 juli.

Kijk voor alle informatie en het plaatsen van de pre-order op www.thebodybuddy.nl/kookboek

Lees ook: 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen