Zorgeloos op vakantie doe je zo!

Foto: via 050media

Een vakantie is een goed moment om heerlijk op te laden. Wanneer je thuis ervaart dat je misschien wat te veel stress hebt of te druk bent, kan het een goed idee zijn om er even een paar dagen tussenuit te gaan. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat de vakantie zelf je stress oplevert. Ook in tijden van corona willen mensen graag er even tussenuit. Let er daarom goed op of je een PCR-test nodig hebt voor je bestemming.(of terugkeer) Daarom vind je in deze blog enkele tips waardoor je zorgeloos op vakantie kunt!

– Advertorial –

Telefoonnummers opslaan

Het is een tip om relevante telefoonnummers van tevoren al op te slaan. Denk aan bijvoorbeeld een nummer dat nodig is wanneer je onverwacht je bankpas moet blokkeren als blijkt dat je portemonnee is gestolen. Helaas is dit iets wat nogal eens gebeurt op vakantie. In sommige steden wordt er veel gejat en moet je dus altijd goed op je hoede zijn. Toch kan het gebeuren dat je een keer niet goed genoeg opgelet hebt en er belangrijke spullen worden gestolen. Gelukkig hoeft dit niet gelijk je hele vakantie te verpesten. Wanneer je deze nummers hebt opgeslagen kun je dit soort onverwachte zaken direct regelen en kun je daarna snel weer door met het genieten van je vakantie. Zoek dus van tevoren uit welke belangrijke nummers handig zijn om op te slaan. Dit kan veel ongemak voorkomen.

Je auto

Als je gaat vliegen en je gaat je auto bij het vliegveld laten staan, is het een tip om een foto van je auto te maken waar je hem hebt geparkeerd. Veel vliegvelden zijn namelijk enorm groot en het kan dan een hele opgave zijn om je auto terug te vinden wanneer je niet meer goed weet waar je hem neer had gezet. Zeker wanneer je voor langere tijd op vakantie gaat, is de kans groot dat je niet onthouden hebt waar je de auto had geparkeerd. Wanneer je terugkomt van vakantie wil je vaak het liefst zo snel mogelijk al naar huis, zeker na een lange vlucht. Het is dan vervelend dat je veel tijd kwijt bent aan het zoeken van je auto. Maak dus een foto van je geparkeerde auto en zo kun je na je vakantie snel herkennen waar je ook alweer naartoe moest.

Koffer inpakken

Bij het inpakken van je koffer is het belangrijk dat je dit zo slim mogelijk doet. Op die manier kun je namelijk meer spullen meenemen dan wanneer je dat niet doet. Er is niets zo vervelend dan wanneer je spullen moet thuis laten omdat deze niet meer in je koffer kunnen, terwijl je die spullen wel graag had mee willen nemen. Daarom is het een tip om je kleding niet op te vouwen, maar juist op te rollen. Het is namelijk zo dat wanneer je je kleding strak oprolt, je een koffer op een veel praktischere manier kunt inrichten. Het is dus echt de moeite waard dat eens te proberen. Op die manier kun je dan ook op vakantie met een gerust hart wat souvenirs meenemen, omdat je dan weet dat ze er nog bij passen in je koffer. Vergeet ook niet op tijd een PCR test te regelen, zodat je overal naar binnen kunt.

Fijne vakantie!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen