Tips voor bij het klussen

Via 050 Media
Foto: Publiek Domein

Klussen is voor de ene een hobby, maar voor de andere een taak die liever zo lang mogelijk wordt uitgesteld. Bij beide gevallen is het belangrijk dat je tijdens het klussen de juiste materialen op voorraad hebt. In deze blog lees je dan ook verschillende tips die handig kunnen zijn tijdens het klussen!

– Advertorial – 

Wovar

Het merk Wovar is gespecialiseerd in schroeven en andere bevestigingsmaterialen voor de dagelijkse (buiten) klusser. Kies bijvoorbeeld uit A-kwaliteit RVS410 vlonderschroeven of voor hoogwaardige 4×50 mm tuinschroeven. Daarnaast heeft Wovar alle maten slotbouten (ook in het zwart), topkwaliteit boortjes, verzinkte en rvs tellerkopschroeven (ook wel schotelkopschroeven genoemd), golfplaatschroeven, plankdragers, paalhouders, terrasdragers, spaanplaatschroeven, zelftappers, borderranden, deurklinken en deurbeslag, ramen voor overkapping enzovoort! Ook voor pluggen, slagpluggen, keilbouten, onzichtbare balkdragers, plaatduimen, harmonica schaduwdoeken en led-verlichting kun je bij Wovar terecht.

Ruim assortiment

Bekijk ook het uiteenlopende assortiment deurbeslag van Wovar. Dit is een algemene naam en heeft eigenlijk te maken met alles wat op een deur kan zitten. Denk bijvoorbeeld aan een deurklink, een bel, huisnummer, scharnieren, een slot, de brievenbus, et cetera. Deurbeslag zorgt ervoor dat je deur helemaal is afgewerkt. Als je bijvoorbeeld een nieuwe deur gekocht hebt, is het handig te kiezen voor bijpassend deurbeslag. Het is belangrijk om voor wat samenhang te zorgen. Op die manier straalt je tuin rust uit, in plaats van dat het een rommelige bedoening wordt.

Bij Wovar vind je onder meer deurstoppers, maar het is ook mogelijk losse deurklinken, deurschilden en rozetten met elkaar te combineren. Wil je een deur ophangen? Gebruik dan scharnieren, kogelscharnieren, paumelle scharnieren, pianoscharnieren of zwarte scharnieren. Voor het afsluiten van deuren bekijk je insteeksloten. Meegaan met de trend op het gebied van deurbeslag? Bekijk dan eens de schuifdeursystemen die bestaan uit schuifdeursysteem kast en het populaire schuifdeur rails systeem voor binnendeuren. Niet voor alleen beslag voor deuren kun je bij Wovar terecht, maar ook raambeslag, waaronder raamuitzetters en raamboompjes.

Klussen binnen en buiten

Wovar levert materialen voor zowel klussen buiten, als binnen. Zelf buiten bijvoorbeeld een overkapping plaatsen? Bij Wovar vind je alle benodigdheden hiervoor, zoals epdm folie, balkdragers en daktrimmen. Nieuw voor buiten zijn de schaduwdoeken, welke op een warme zomerdag beschermen tegen de zon. Ga je een vlonder bouwen of border vullen met grind? Bestel dan eveneens worteldoek op maat gesneden via de webwinkel van Wovar. Wanneer je graag een tuin met veel planten wilt, maar niet zit te wachten op al dat onkruid, dan is een goede bodembedekking van groot belang. Daarom is het aan te bevelen om een worteldoek in je tuin te plaatsen. Dat komt omdat het materiaal van een worteldoek lucht en water doorlaat, en daarnaast milieuvriendelijk is en je tuin tegen onkruid beschermt. Wanneer je geen worteldoek zou plaatsen, staat er voor je het weet ontzettend veel onkruid of mos tussen je tegels. Ook kan het dan zomaar zo zijn dat er tussen het grind allemaal sprieten onkruid tevoorschijn komt.. Verder is een worteldoek uv-gestabiliseerd. Hierdoor heeft zonlicht geen kans om tot de bodem door te dringen. Daardoor heeft onkruid minder kans om te groeien. Zoals je kunt lezen, zitten er dus veel voordelen aan het plaatsen van een worteldoek in je tuin.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen