Kinderopvangorganisatie Kids First lanceert eigen prentenboek

Foto: Kids First COP groep

Kinderopvangorganisatie Kids First COP groep presenteert deze week haar eigen prentenboek “Op zoek naar het Lichtjesfeest”. Het prentenboek is, na een oproep voor schrijf-en tekentalent, door twee pedagogisch medewerkers gemaakt. Sanne Amsink heeft het verhaal geschreven en Anne Kunst heeft de illustraties gemaakt.

Het Lichtjesfeest is een onderdeel van de jaarlijkse Lichtjesweek, dat op alle locaties van Kids First COP groep en bij gastouders wordt gevierd. Lichtjesweek is een week waarin pedagogisch medewerkers, gastouders, kinderen, ouders, verzorgers en buurtgenoten gezamenlijke activiteiten organiseren die in het teken staan van licht, gezelligheid, samen zijn en vriendschappen.

Deze week wordt dit jaar gehouden van 3 tot en met 7 februari en de kinderen kunnen nu voorgelezen worden uit het prentenboek.

Kids First COP groep biedt kinderopvang in de breedste zin van het woord in Groningen, Friesland en Drenthe en is met circa 140 locaties één van de grootste kinderopvangorganisaties in Noord Nederland. Ook bieden zij gastouderopvang. Kids First COP groep is meer dan alleen een opvangplek; ze willen de kinderen iets meegeven waar ze de rest van hun leven plezier van hebben.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden