Open dagen van Alfa-college

Foto: De Redactie

Het Alfa-college organiseert vrijdag 24 en zaterdag 25 januari open dagen. Alle onderwijslocaties in Groningen zijn open.

Tijdens de open dagen krijgen bezoekers alle mogelijkheden om meer te weten te komen over een opleiding in bijvoorbeeld de zorg, handel of techniek. Er zijn presentaties en bezoekers kunnen bij veel opleidingen praktijkervaringen opdoen. Studenten vertellen een eerlijk verhaal over hun opleiding en over hun ervaringen op school en in de stage. De docenten weten alles over de inhoud van de opleiding, de kans op stage en werk en over doorstroom aan het hbo.

Jongeren die nog niet goed weten welke kant ze op willen, kunnen met een van de loopbaanexperts spreken. Zij helpen hen stap voor stap van oriƫntatie naar keuze. Ook de sfeer op school geeft vaak een goed beeld.

Op de website staat welke opleidingen zich op welke locatie bevinden. Op vrijdag 24 januari zijn jongeren en hun ouders tussen 16.00 uur en 20.30 uur welkom. Zaterdag 25 januari is Alfa-college tussen 10.00 uur en 14.00 uur open voor bezoek.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen