178 studieplekken voor Hanze studenten in Forum Groningen

Foto: De Redactie

Studenten van de Hanzehogeschool Groningen kunnen vanaf december 2019 hun tentamens voorbereiden in het nieuwe Forum Groningen. Henk Pijlman, voorzitter van het College van Bestuur van de Hanzehogeschool en Dirk Nijdam, directeur bestuurder van Forum Groningen, ondertekenden in september een overeenkomst voor minimaal 178 studieplekken voor in elk geval de komende vijf jaar.

De succesvolle oplossing voor studerende Hanzestudenten in de Openbare Bibliotheek aan de Oude Boteringestraat resulteerde in een voortzetting van de samenwerking tussen beide partijen.

Studieplekken

De studieplekken, verspreid door het hele pand, zijn vanaf 1 december beschikbaar. De verwachting is dat ze pas een maand later echt intensief gebruikt zullen worden: eind januari is namelijk de eerstvolgende tentamenperiode en daarvoor moet natuurlijk worden geblokt.

De studentwerkplekken zijn voorzien van wifi en stroompunten en beschikbaar tijdens de normale openingstijden van het Forum. De werkplekken zijn ruimer dan op de huidige locatie. Het nieuwe Forum Groningen is, vanwege de vele functies in het gebouw, dagelijks geopend van vroeg tot laat.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden