Student International Communication wint Hanze Innovatieprijs 2019

Prijswinnaar studente Levke Sydow.
Foto: Hanzehogeschool Groningen

Levke Sydow, student International Communication heeft de Hanze Innovatieprijs 2019 gewonnen met haar werkstuk Introducing sustainable FemCare to the Nordic Market. Ze won een geldbedrag van 2.000 euro en een kunstwerk.

Marketingcampagne voor Duitse startup

Levke Sydow werkte in haar afstudeerwerkstuk een uitvoerige marketingcampagne uit voor een Duitse startup die een nieuw menstruatieproduct op de markt heeft gebracht. De uitvoerige analyse, de prikkelende beelden, de inzet van influencers om een taboe te doorbreken, het integreren van culturele waarden, evenals het experimenteren met prototypes, maken tezamen een zeer compleet onderzoek.

De jury complimenteert Levke met haar uitstekende aanpak. ‘De wijze waarop het onderzoek is uitgevoerd is zeer goed toepasbaar voor veel andere bedrijven die nieuw zijn en een nieuw product willen introduceren. De scriptie springt eruit in diepgang, verzorging en het bij elkaar brengen van verschillende disciplines’.

Tweede en derde plaats

Als tweede eindigde het werkstuk van Gerine Hoorn, student Vastgoed & Makelaardij, met een project over Omgevingspsychologie en de derde plaats is voor Irene Amsing, student Facility Management – Duurzame mobiliteit op de Zernike Campus. Deze prijswinnaars krijgen ieder een geldbedrag van 500 euro.

Hanze Innovatieprijs

Naast het geldbedrag van 2000 euro werd ook een kunstwerk speciaal ontworpen voor de Innovatieprijs. Het uitgereikte kunstwerk is gemaakt door Hedwich Rooks, derdejaars student Autonome Beeldende Kunst.

De Hanze Innovatieprijs wordt om het jaar uitgereikt aan studenten die effectieve en vernieuwende oplossingen voor het werkveld hebben onderzocht en uitgevoerd.

Reacties

0