Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkers van SKSG ontvangen diploma Noorderpoort

Foto: SKSG

De eerste achttien pedagogisch medewerkers van (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) SKSG ontvingen afgelopen week hun diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkers.

Stichting Kinderopvang Stad Groningen (SKSG) zag ruim twee jaar geleden aankomen dat er meer pedagogisch medewerkers met een MBO niveau 4 diploma nodig zijn om de pedagogische kwaliteit ook op de lange termijn op een hoog niveau te houden. In samenwerking met Noorderpoort werd daarom de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker ontwikkeld.

De achttien pedagogisch medewerkers die hun diploma in ontvangst namen, zijn de afgelopen twee jaren verder gegroeid in hun vak.

Ze zijn opgeleid naar de huidige inzichten en hebben aanvullende kwalificaties behaald. De kennis en kunde die zij hebben opgedaan, hebben ze gedurende de opleiding gedeeld met de teams waar ze onderdeel vanuit maken. Op die manier heeft een groter deel van de organisatie kansen gekregen om te groeien.

Het volgen van een opleiding naast een baan in de kinderopvang is pittig, daarom is SKSG extra trots op deze medewerkers.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden