Uitreiking Noorderpoort Jaarprijs 2019

Foto: Noorderpoort

De 21ste Noorderpoort Jaarprijs wordt vandaag, dinsdag 16 april uitgereikt aan een topstudent van Noorderpoort in MartiniPlaza. De winnaar krijgt de award uit handen van René Paas, de Commissaris van de Koning.

Genomineerden

Deze student blinkt uit in vakmanschap, professionaliteit, betrokkenheid, ambitie en/of creativiteit. In totaal zijn er vijftien studenten van verschillende opleidingen van Noorderpoort genomineerd voor de award. Van een eerstejaars student die aan het begin van de rest van zijn leven staat, tot een herintreder die al een hele berg aan levenservaring in zijn rugtas heeft zitten.

Beroepenfilmpjes Steps to my Future

Ook wordt tijdens de uitreiking van de Noorderpoort Jaarprijs de winnaar bekend gemaakt van Steps to my Future. In het kader van deze wedstrijd hebben verschillende studenten een beroepenfilmpje gemaakt. De winnende video wordt ingezonden voor de Europese finales. Daarnaast wordt tijdens de show ook de Medewerker van het Jaar bekendgemaakt.

Uitreiking door René Paas

Het evenement start om 20.00 uur en het belooft volgens Noorderpoort een waar spektakel te worden voor alle bezoekers, vol muziek, dans en theater. Gratis toegangskaarten zijn te reserveren via noorderpoort.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen