Informatieavond Noorderpoort

Foto: De Redactie

Noorderpoort organiseert donderdag 14 maart een informatieavond voor toekomstige studenten, die nog een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding in het mbo.

Tijdens deze informatieavond zijn bijna alle locaties van Noorderpoort te bezoeken. Op alle scholen zijn voorlichters en studenten aanwezig om aankomende studenten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Er is alle ruimte voor een persoonlijk gesprek. Aankomende studenten en hun ouders kunnen eventueel enkele lokalen bekijken en/of een rondleiding volgen. Tijdens deze avond kunnen aankomende studenten zich ook direct aanmelden.

Noorderpoort Hotspot

Wanneer aankomende studenten nog helemaal niet weten wat ze willen, dan zijn ze tijdens de informatieavond ook van harte welkom op Noorderpoort Hotspot. Hier kunnen aankomende studenten en hun ouders terecht met vragen over bijvoorbeeld de studiekeuze, de kosten van de opleiding, de inschrijving, een beroepskeuzetest, passend onderwijs, begeleiding, noem maar op. Noorderpoort Hotspot is gevestigd in een opvallend oranje gebouw aan de Boumaboulevard 400 op het Europapark in Groningen.

De informatieavond is van 17.00 uur tot 20.00 uur. Op de website staat welke locaties open zijn en waar welke opleiding te vinden is.

Het gebouw van Noorderpoort Energy & Maritime in Delfzijl moet verstevigd worden. Bezoekers kunnen daarom niet in dit gebouw tijdens de informatieavond. Belangstellenden voor de opleidingen van Energy & Maritime zijn van harte welkom op de locatie Muntinglaan 3 in Groningen.

Kijk voor meer informatie over locaties en tijden op noorderpoort.nl/open-dagen

Reacties

article
793763
Informatieavond Noorderpoort
Noorderpoort organiseert donderdag 14 maart een informatieavond voor toekomstige studenten, die nog een keuze moeten
https://groningen.nieuws.nl/jeugd-en-onderwijs/793763/informatieavond-noorderpoort/
2019-03-13T14:50:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2017/01/19134737/knipsel-noorderpoort.jpg
Jeugd en Onderwijs