Kinder Open Huis bij EdanZ

Foto: Stichting EdanZ

Stichting Edanz organiseert zaterdag 2 februari een Kinder Open Huis. Deze dag staat helemaal in het teken van het kind en de verzorgers er omheen, aldus Edanz.

Op deze feestelijke dag wordt het nieuwe aanbod van ouder&kind activiteiten gepresenteerd en zijn er verschillende workshops voor verschillende leeftijden.

Er is een mini markt met leuke spulletjes en informatie over de workshops en activiteiten. Ook zijn er inspirerende lezingen voor ouders en opvoeders. Verder kunnen de kinderen knutselen en het is mogelijk om pindakettingen te maken voor de vogels.

Er kan onder andere genoten worden van Afrikaanse dans, mindfullness, keramiek, schilderen, muziek, maar ook kinder massage, baby spel, spelen, zingen en dansen en nog veel meer. Ook is een biologische catering deze dag aanwezig met lekkere snacks en lunch voor jong en oud.

De bezoekers, zoals kinderen, ouders, opa’s en oma’s en verzorgers kunnen kennismaken met de docenten, sessiegevers en organisatoren die zich richten op kinderactiviteiten binnen EdanZ.

Stichting Edanz is een organisatie welke volledig op vrijwilligers draait zonder winstoogmerk.

Het Kinder Open Huis en alle workshops zijn gratis.

Locatie

EdanZ, van Oldenbarneveltlaan 6 in Groningen.

Voor meer informatie: www.edanz.nl/kinderopenhuis

Reacties

article
763926
Kinder Open Huis bij EdanZ
Stichting Edanz organiseert zaterdag 2 februari een Kinder Open Huis. Deze dag staat helemaal in
https://groningen.nieuws.nl/jeugd-en-onderwijs/763926/kinder-open-huis-bij-edanz/
2019-01-11T12:45:47+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/01/11113608/EdanZ-kinder-Openhuis.jpg
Jeugd en Onderwijs