Doneer een tweedehands kinderfiets

Foto: Publiek Domein

Bij de kerststalling op de Vismarkt kunnen zaterdag 22 december tussen 10.00 uur en 16.00 uur tweedehands kinderfietsen ingeleverd worden voor de actie Fietsen voor Kinderfietsen.

Deze actie is een initiatief van Groningers Martijn de Jong Posthumus en Mariëlle van der Sluis, die op de fiets onderweg zijn van Groningen naar China. Hun doel is ‘voor ieder kind een fiets!’, zodat ieder kind de kans krijgt om de wereld te ontdekken.

De kinderfietsen kunnen ook gedoneerd worden via www.fietsenvoorkinderfietsen.nl. De fietsen worden dan opgehaald en opgeknapt door WerkPro.

Een fiets voor ieder kind in Groningen

Fietsen voor kinderfietsen wordt ondersteund door Groningen City Club, Gemeente Groningen, Provincie Groningen, Veenbrand, HL promotions, WerkPro en SKSG.

“We hechten veel belang aan de optimale ontwikkeling van kinderen en willen met deze actie álle kinderen uit Groningen de kans geven om fietsend de wereld te ontdekken. Wij fietsen voor kinderfietsen!” aldus directeur-bestuurder van SKSG, Enno van der Werff.

Afgelopen donderdag werd al aandacht gevraagd voor de actie bij het ontsteken van de kerstboomlampjes op de Grote Markt, waarbij het SKSG kinderkoor prachtige kerstliedjes zong om de kerstsfeer compleet te maken.

Het winkelend publiek kan zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur meefietsen bij de kerststalling.

Kijk voor meer informatie: www.fietsenvoorkinderfietsen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen