Noorderpoort wint Computable Award 2021

Foto: Noorderpoort

Noorderpoort heeft samen met de Bit Academy de Computable Award 2021 gewonnen in de categorie ‘Opleiding & Training’. Dat is woensdagavond in de Jaarbeurs in Utrecht bekendgemaakt

De Noorderpoort Bit Academy is een relatief nieuwe opleiding in Groningen, waarmee studenten als software developer worden voorbereid op de arbeidsmarkt. Dankzij de samenwerking kunnen studenten werken aan realistische opdrachten vanuit het bedrijfsleven en leren van seniors en coaches.

De jury prees vooral de innovatieve wijze waarop deze opleiding is vormgegeven. De student bepaalt zijn eigen ritme en tempo en de aansluiting met het bedrijfsleven neemt direct een belangrijke plek in.

De award is volgens Noorderpoort een mooie erkenning voor deze nieuwe opleiding die wordt gegeven vanuit Kasteel.gro in Groningen-stad. Ik ben erg blij dat we ook in Groningen een bit academy zijn gestart. Het onderwijsconcept van bit academy is ontzettend sterk. En kan ook voor andere opleidingen als inspiratie dienen. Deze prijs is een extra stimulans om te blijven groeien en ontwikkelen aan het onderwijs van de toekomst”, aldus Maaike van Kessel, Practor Digitaal Vakmanschap bij Noorderpoort

Over de Noorderpoort Bit Academy

Noorderpoort startte begin dit jaar een opleiding om toekomstige softwareontwikkelaars voor te bereiden op de arbeidsmarkt samen met Bit Academy Amsterdam. De opleiding zorgt er met een eigentijds curriculum voor dat studenten op een andere manier kennis opdoen. Zo kunnen zij beter omgaan met de huidige snelle veranderingen in hun vakgebied.

Kijk voor meer informatie: noorderpoort.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen