Noorderpoort in de zomer bereikbaar voor vragen

Foto: Archief De Redactie

Noorderpoort is tijdens de zomervakantie bereikbaar voor scholieren en studenten die vragen hebben over de start van het nieuwe studiejaar.

Zomerbereikbaarheid

De Zomerbereikbaarheid van Noorderpoort is bedoeld voor scholieren en studenten die nog geen vervolgstudie hebben geregeld, of vragen hebben over hun toekomstige opleiding. Ook ouders of verzorgers van huidige en nieuwe Noorderpoortstudenten kunnen in de zomervakantie bij Noorderpoort terecht.

Studie starten bij Noorderpoort

Studenten die beginnen na de zomervakantie beginnen kunnen informatie vinden op de site studiestartenbijnoorderpoort.nl per school en per opleiding, waarmee zij goed voorbereid van start kunnen met hun opleiding. Naast praktische informatie, staan hier instructies voor het bestellen van boeken en bestellijsten voor kleding en/of gereedschap.

Studenten die al een opleiding volgen bij Noorderpoort, maar ook nieuwe studenten die in het bezit zijn van inloggegevens, vinden de informatie via hun digitale studie omgeving, Noorderportal.

Uiterlijk 2 september horen alle studenten wanneer zij op school worden verwacht en hoe de start van hun studiejaar eruit zal zien.

Zomerbereikbaarheid

Het team zomerbereikbaarheid van Noorderpoort is van 20 juli tot en met 21 augustus tussen 09.00 en 15.00 uur bereikbaar via het gratis informatienummer 0800 – 6677885, per mail: [email protected], via WhatsApp: 06 – 25 68 19 18 of via chat op www.noorderpoort.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden