Inzet ‘Selwerds WoonWagen’ voor persoonlijk contact over wijkvernieuwing in Selwerd

Selwerds Woonwagen.
Foto: Gemeente Groningen

In Selwerd wordt vanaf vandaag, dinsdag 21 april, ‘Selwerds WoonWagen’ ingezet om bewoners tijdens de coronacrisis toch de mogelijkheid te bieden persoonlijk contact te hebben over de herinrichtingsplannen van de Populierenlaan en Beukenlaan. ‘Selwerds WoonWagen’ komt te staan in de Populierenlaan.

Bewoners van de Populierenlaan en de Beukenlaan zijn per brief uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen over mogelijke ontwerpen die in een online presentatie aan hen zijn voorgelegd. Op afspraak kunnen bewoners vervolgens één voor één langskomen in ‘Selwerds WoonWagen’ met vragen, opmerkingen en ideeën.

Paul de Rook, wijkwethouder West: ‘De gemeente is op zoek naar mogelijkheden om toch persoonlijk met bewoners in contact te komen en blijven. In deze tijd kunnen we niet op de ‘normale’ manier contact hebben via bijvoorbeeld bewonersavonden en ontwerpsessies. Met de woonwagen kunnen we op diverse plekken in de wijk toch dat persoonlijke contact aangaan, aldus wijkwethouder Paul de Rook.

‘Selwerds WoonWagen’ biedt plaats aan twee tot drie personen, gescheiden door een scherm van plexiglas. Zo kan toch persoonlijk worden gesproken met medewerkers en projectleiders van de Wijkvernieuwing Sunny Selwerd. Dit is een toevoeging op technische middelen zoals videovergaderen, filmpjes en online presentaties.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden