Verkeersbijeenkomst De Wijert over toename drukte Vondellaan en Van Lenneplaan

Foto: Gemeente Groningen

Een informatiebijeenkomst over de veranderingen voor het verkeer in de wijk De Wijert wordt donderdag 13 februari gehouden in de Werkplaats Wijkdeal De Wijert.

Door verschillende ontwikkelingen in De Wijert gaat het verkeersbeeld in de wijk veranderen. Door de aanpak van de zuidelijke ringweg en de komst van de nieuwe Multifunctionele Accomodatie (MFA) zal het verkeer op de Vondellaan gaan toenemen en wordt ook de noordzijde van de Van Lenneplaan drukker.

Met de kennis van deze ontwikkelingen wordt er nu gekeken naar de inrichting van de vier kwadranten in het noordelijke deel van De Wijert. Dat meldt de gemeente in nieuwsbrief Zuid.

Herinrichting noordzijde Van Lenneplaan

Als vervolg hierop wordt er op donderdag 13 februari om 18.00 uur een tweede bijeenkomst georganiseerd om de plannen voor de herinrichting van de straten in kwadrant Q1 (noordzijde Van Lenneplaan) verder uit te werken. Verkeerskundigen van de gemeente gaan graag met de bewoners en ondernemers uit dit gebied hierover in gesprek in de Werkplaats Wijkdeal De Wijert, Van Schendelstraat 9.

Opgave voor de bijeenkomst kan per e-mail

Wijkdeal De Wijert organiseert de bijeenkomst en maakt verse soep met broodjes voor alle aanwezigen. Graag ontvangt de wijkdeal daarom een bevestiging per mail van je komst.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden