Inloopcafé ‘In de Buurt’ over armoedebeleid

Initiatiefneemsters van Beatrijs Verpaalen en Muriël Hoen.
Foto: Gemeente Groningen

In de bibliotheek van Haren is elke tweede woensdagochtend van de maand tussen 10.00 en 11.30 uur het Inloopcafé ‘In de Buurt’. Het onderwerp woensdag 11 september is het armoedebeleid van de gemeente Groningen.

Thea Sytsma en Deborah van Duin, beiden beleidsmedewerker van de gemeente Groningen, komen onder andere vertellen wat de grote lijnen voor het beleid voor de komende jaren zijn. Daarnaast gaat het ook over de uitvoering van dit beleid. De inloop is om 10.00 uur, de sprekers beginnen om 10.15 uur en om 10.45 uur is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Elke tweede woensdagochtend van de maand is er tussen 10.00 en 11.30 uur in de bibliotheek in Haren het Inloopcafé ‘In de Buurt’. De bedoeling van het Inloopcafé is om mensen met een smalle beurs op een laagdrempelige manier bij elkaar te brengen. Elke bijeenkomst heeft een thema, maar daarnaast is er ook gelegenheid te delen wat u bezighoudt of waar uw belangstelling naar uitgaat. Soms kunnen ideeën samen worden uitgevoerd.

Inloopcafé In de Buurt is een initiatief van Beatrijs Verpaalen en Muriël Hoen (foto). Voor meer informatie kunt u hen mailen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden