Afscheid Peter den Oudsten in Forum Groningen

Foto: Archief De Redactie

Peter den Oudsten neemt op vrijdag 27 september officieel afscheid als burgemeester van de gemeente Groningen. Het afscheidsprogramma vindt plaats in Forum Groningen aan de Nieuwe Markt op de bijzondere raadsvergadering in het stadhuis na.

Het afscheid van burgemeester Peter den Oudsten is het eerste officiƫle evenement in het Forum.

Op het programma staat een voor iedereen toegankelijk Burgemeestersontbijt, een koffiebijeenkomst voor medewerkers van de gemeente Groningen, een bijzondere raadszitting en een afsluitende receptie.

Het Burgemeestersontbijt, de Koffiebijeenkomst en de afsluitende receptie vinden plaats in het Groninger Forum. De bijzondere raadszitting, waarin de gemeenteraad officieel afscheid neemt van burgemeester Peter den Oudsten, wordt gehouden in de raadzaal van het Stadhuis.

Burgemeestersontbijt

Het openbare Burgemeestersontbijt vindt van 8.30 uur tot 10.00 uur plaats in het Groninger Forum Belangstellenden voor het ontbijt kunnen zich opgeven via de speciale website www.afscheidburgemeesterdenoudsten.nl.

Het Burgemeestersontbijt van vrijdagmorgen 27 september sluit aan bij de ontbijten die de afgelopen jaren regelmatig in het Stadhuis zijn gehouden. Gasten konden tijdens deze ontbijtsessies met burgemeester Peter den Oudsten van gedachten wisselen over maatschappelijke onderwerpen en ontwikkelingen.

Koffiebijeenkomst voor medewerkers

Op de ochtend van vrijdag 27 september nemen de Medewerkers van de gemeente Groningen nemen vrijdagochten tijdens een besloten bijeenkomst afscheid van burgemeester Peter den Oudsten in Forum Groningen.

Bijzondere raadsvergadering

Het officiƫle afscheid van burgemeester Den Oudsten vindt plaats om 15.30 uur tijdens een bijzondere raadsvergadering in het Stadhuis. De burgemeester zal dan voor het laatst als voorzitter van de gemeenteraad het woord voeren. Naar verwachting duurt deze bijzondere raadsvergadering tot 16.30 uur.

Afsluitende receptie

De afsluitende receptie start om 16.30 uur in het Groninger Forum en duurt tot 19.00 uur. Belangstellenden kunnen vanaf 15.30 uur de bijzondere raadsvergadering via een beeld- en geluidsverbinding in Forum Groningen volgen.

Reacties

0