Nieuwe website voor raadsinformatie gemeenteraad Groningen

De gemeenteraad van Groningen heeft een nieuwe website voor alle politieke informatie, gekregen: groningen.raadsinformatie.nl.

Deze nieuwe site is het ‘Politiek Portaal’ voor alle raadsformatie en opnames van uitzendingen van raadsvergaderingen en commissievergaderingen.

Belangrijk onderdeel van de site is de kalender van de activiteiten van de raad waaronder de vergaderingen en werkbezoeken die raadsleden aan de Stad afleggen. Verder onder meer staan alle agenda’s van de verschillende vergaderingen en alle vergaderstukken zoals raadsvoorstellen en collegebrieven op de site.

Uitzending gemist

Dit ‘Politiek Portaal’ van de Groningse raad vervangt twee websites die tot voor kort werden gebruikt voor de informatie voor en over de raad. Dat was de site groningen.notudoc.nl met de kalender voor de gemeenteraad en verder alle raadsinformatie en groningen.raadsinformatie.nl die werd gebruikt voor de live-uitzendingen van vergadering en ‘uitzending gemist’.

Deze laatste website is gerestyled en het portaal geworden voor alles over de raad: alle raadsinformatie èn de uitzendingen.

Gebruiksvriendelijker

Eén site is gebruiksvriendelijker voor de raadsleden en inwoners van de Stad die de gemeenteraad volgen. Naast groningen.raadsinformatie.nl is er nog de website groningen.nl/gemeenteraad. Op deze website is alle informatie over raadsleden, de politieke partijen in de raad, inspreken en een bezoek aan een raadsvergaderingen als Gast van de Raad en dergelijke te vinden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden