Online sportruimte in Groningen huren en reserveren

Sportclubs, scholen en particulieren kunnen vanaf nu online sportruimte reserveren in sporthallen, gymzalen en dojo’s én direct betalen. Ook kunnen gebruikers met hun account online hun reserveringsaanvragen en facturen bekijken voor alle sportlocaties.

Dit is een langgekoesterde wens van de gebruikers van deze sportlocaties, meldt de gemeente.

De afgelopen tijd is de gemeente Groningen druk bezig geweest met het invoeren van het nieuwe reserveringssysteem en de online omgeving.

Medewerking gebruikers

Omdat het online huren van sportruimte een concrete klantwens was, heeft de gemeente actief de medewerking van haar gebruikers gevraagd. Hiervoor zijn niet alleen de vaste groepen en verenigingen uitgenodigd, maar ook het onderwijs, individuele klanten en incidentele gebruikers.

Klankbordgroep

In samenwerking met onder andere de Groninger Sportkoepel is er een klankbordgroep samengesteld, welke is betrokken bij het invoeren en verbeteren van het project. De gemeente is erg dankbaar voor de bijdrage die de klankbordgroep heeft geleverd aan het project Online Verhuur.

Reserveren

Ga voor het online reserveren van sportruimte en voor meer informatie over de gemeentelijke sportaccommodaties naar de website van Sport050.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden