Volgende fase groot onderhoud Diepenring

Foto: Gemeente Groningen

In de stad Groningen starten maandag 9 januari 2017 de werkzaamheden van fase 2 van het groot onderhoud aan de Diepenring.

Het wegvak Kattenhage/St Jansstraat wordt in fase 2 aangepakt. Fase 2 wordt in gedeelten aangepakt zodat de bereikbaarheid voor aanliggende panden zo optimaal mogelijk blijft, meldt de gemeente. Het werk duurt tot 26 februari.

De werkzaamheden van fase 1, betreffende Turfsingel binnenzijde vanaf de Ebbingebrug tot aan de Maagdenbrug, zijn afgelopen vrijdag 16 december afgerond. Dat wegvak is weer open voor verkeer.

Fase 2: Turfstraat tot uitrit parkeergarage

Doorgaand verkeer Turfsingel is gestremd en parkeren aan de Turfsingel, langs de gracht is hierdoor niet mogelijk. Verkeer vanuit de Turfstraat/Singelstraat zal middels verkeersregelaars tegen het verkeer in, bij de Kattenhage de weg op worden begeleid.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit: het opbreken van de rijbaan, het vervangen van de huisaansluitingen vanaf het hoofdriool naar de woningen en het aanbrengen van nieuwe verhardingen. Tijdens de werkzaamheden is er een omleidingsroute voor het doorgaand verkeer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden