Wijkgesprek Beijum op woensdag 13 maart

Foto: Google Maps

De gemeenteraad van Groningen gaat naar Beijum om met inwoners over hun wijk te praten. Het wijkgesprek is op woensdag 13 maart in buurtcentrum Het Heerdenhoes.

De inwoners van Beijum kunnen tijdens het wijkgesprek aangeven waar de gemeenteraad aandacht voor moet hebben. “Wat gaat goed in Beijum? Wat moet beter?”

Het is voor raadsleden als volksvertegenwoordigers belangrijk te weten wat er leeft en speelt in de wijken en dorpen van Groningen, meldt de gemeente. Daarom was er in februari al een wijkgesprek in Lewenborg en vorig jaar een wijkgesprek van de gemeenteraad voor inwoners van Selwerd, De Hoogte en de Indische Buurt. Afgelopen maanden waren er ook dorpsgesprekken (over de aardbevingen en de gevolgen daarvan) in Ten Boer, Ten Post en Woltersum.

Luisteren

De gemeenteraad komt naar Het Heerdenhoes om vooral te luisteren naar de inwoners van Beijum. Het kan overal over gaan. Over de leefomgeving, wonen, veiligheid, sociale contacten, inkomen en werk, jeugd en onderwijs, over alles wat de raadsleden volgens de Beijumers moeten weten over de wijk.

Het Wijkgesprek Beijum is in buurcentrum Het Heerdenhoes, Melsemaheerd 2. Inwoners zijn al welkom vanaf 19.00 uur. Het wijkgesprek begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Er is gelegenheid om na te praten met de raadsleden en de mede-wijkbewoners.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen