Uitgebreid programma tijdens Nationale Sportweek

Foto: CC0/Publiek Domein

De Nationale Sportweek in Groningen begint vandaag. Sportaanbieders zetten hun deuren open en organiseren proeflessen en open trainingen. Daarnaast zijn er de hele week verschillende evenmenten.

De NOC*NSF Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement van de NOC*NSF dat sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral ook hoe leuk sporten en bewegen is. Sport doet iets met je. Dertien sportambassadeurs zijn verbonden aan de Nationale Sportweek in Groningen.

Tijdens het tiendaagse programma is van alles te doen, waaronder de Campus Trail, de Fakkelrun in Hoogkerk, bij het MTB Skillspark Meerstad, Schooltrial Lewenborg, schaatsen in Kardinge, de FC Groningen Scholentour, de Waterwolf Roeimarathon, een straatvoetbaltoernooi, hardloopevenementen en cursussen. Kijk voor alle informatie: https://sport050.nl/evenementen/nationale-sportweek/

Inwoners kunnen zich ook weer inschrijven voor de kennismakingslessen van de Sport- en Cultuurhopper. Tijdens de activiteiten van de Sport- en Cultuurhopper krijg je de kans alle sporten uit te proberen die je maar wilt. Van voetbal en volleybal tot freerunning en schaken. En van rolstoeltennis en goalball tot boksen en korfbal. Kijk voor het aanbod op www.sportcultuurhopper.nl.

De Nationale Sportweek in Groningen duurt tot en met zondag 24 september 2023.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen