Bruisend en verrassend eerste talentenfestival Lewenborg

Foto: Gemeente Groningen

Buurtgenoten uit Lewenborg kwamen ogen en oren tekort vrijdag tijdens het eerste Talentenfestival in het Dok. In iedere ruimte van het wijkcentrum was iets te doen.

Na een eerdere oproep om zich aan te melden met hun talent was een programma gemaakt met 23 activiteiten waaraan in totaal 39 talenten meededen. Veel buurtgenoten kwamen naar het Talentenfestival.

Er was voor iedereen wat wils: muziek- en dansoptredens van kinderen, een workshop kabbala-armbandjes maken, een educatieve sessie met een kaketoe, een breakdance-show, kickboksen en rolstoeldansen. Ook was er volop muziek en lekkere hapjes.

Opstapje naar meer

Het Talentenfestival is ontstaan uit het idee dat iedereen een talent heeft en het ook mooi en verbindend kan zijn om die aan elkaar te laten zien. Tijdens de middag waren ook medewerkers van Team Oost, Link050, Kansrijk Oost en het Parttime Ondernemen Traject van de gemeente Groningen aanwezig. Men kon deze middag ook in gesprek gaan om te kijken of zijn of haar talent ook een opstapje naar werk kon zijn.

De organisatie van het Talentenfestival Lewenborg was in handen van BIJVrijdag, Het Dok, WIJ Groningen en gemeente Groningen. De bedoeling is om het festival later dit jaar ook in Beijum te organiseren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen