Eerste ‘Inwoners in gesprek met de raad’ tijdens deze Politieke Woensdag

Foto: Archief De Redactie

Inwoners van Groningen kunnen vandaag tijdens de Politieke Woensdag van de gemeenteraad in gesprek met raadsleden. Deze nieuwe vorm van ontmoeting is een informeel open ‘spreekuur’, meldt de gemeente.

Vanaf deze woensdag vindt dit (bijna) wekelijkse “Inwoners in gesprek met de raad” plaats in de Anda Kerkhovenzaal in het stadhuis op de Grote Markt van 20.30 uur tot 21.00 uur. Het is een uitbreiding van de mogelijkheden voor contact tussen inwoners en organisaties en raadsleden.

Onderwerpen op de agenda van de gemeenteraad deze woensdag zijn het Pannekoekschip en de Omgevingsvergunning Pannekoekschip en Voorbereidingsbesluit Schuitendiep 1013-1017. Ook de wijziging nota integraal drugsbeleid experiment gesloten coffeeshopketen (wensen en bedenkingen) en de stand van zaken inbesteding schoonmaak komen aan bod.

Inwoners kunnen over deze onderwerpen ‘voor-’ en of napraten, maar ook over andere onderwerpen. De koffie staat klaar en belangstellenden kunnen zo binnenlopen. Aanmelden is niet nodig.

Zeepkist

Tussen 20.30 en 21.00 uur is er voor inwoners en organisatie ook de gelegenheid ideeën en plannen aan de raadsleden te presenteren. Op de eerste ‘Inwoners in gesprek met de raad’ is er gelijk al een eerste – korte – presentatie van een inwoner. Om te presenteren is aanmelden bij de raadsgriffie wel noodzakelijk. Voor een presentatie zijn audiovisuele middelen beschikbaar en een ‘zeepkist’/statafel aanwezig.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen