Bekendmaking nieuwe (loco)kinderburgemeester in Forum Groningen vrijdagmiddag

Foto: Bert Lanting

Wie de nieuwe kinderburgemeester van Groningen wordt maakt burgemeester Koen Schuiling vrijdagmiddag bekend in het Forum Groningen bekend.

Wordt het Finn, Violet, Fatoumata, Suzanne of Annemei? De vijf kandidaten voeren tussen 15.00 en 16.30 uur nog campagne in het Forum Groningen om de laatste stemmen binnen te halen.

De kinderburgemeester is een initiatief van de gemeente Groningen om kinderen een duidelijkere stem te geven en ze mee te laten praten over wat zij belangrijk vinden in de gemeente.

Kinderen uit groep 6 en 7 van basisscholen in de gemeente Groningen konden zich aanmelden als kandidaat voor de nieuwe kinderburgemeester. Inwoners van de gemeente Groningen konden tot en met donderdag 7 juli online hun stem uitbrengen.

Kijk voor meer informatie en een kort portret van de kandidaten: gemeente.groningen.nl/kinderburgemeester

♦♦♦

Groningen.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Groningen Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Wilco Kwant via de telefoon: 06-83435676 of via de mail: [email protected] .

De redactie is te bereiken via [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen