Primeurs op Groningse Nieuwbouwdag

Go East Next Level stadsvilla
Foto: Gemeente Groningen

Tien nieuwbouwprojecten presenteren zich aan het publiek tijdens de Groningse Nieuwbouwdag van zaterdag 20 februari . Daaronder een vijftal gloednieuwe (deel)projecten: Go East, De Vlint, Berlage-Hof, Oosterhamrikkade NZ en Eemskwartier.

Nieuwbouwproject De Vlint in Vinkhuizen
Nieuwbouwproject De Vlint in Vinkhuizen

Belangstellenden kunnen zich zaterdag in Vesta Woonforum laten informeren over actuele nieuwbouwprojecten in Groningen en Haren. Tussen 11:00 en 15:00 uur kan men voor voorlichting terecht op de informatiemarkt in het atrium van Vesta.

Behalve Go East in de Oosterparkwijk, De Vlint in Vinkhuizen en Berlage-Hof in de Professorenbuurt, Oosterhamrikkade NZ en Eemskwartier staan ook nieuwbouwprojecten als Het Harener Holt en De Nieuwe Linie op het Europapark in de schijnwerpers.

ZON Wonen II

Op de informatiemarkt in Vesta is informatie beschikbaar over ZON Wonen II in Paddepoel. Woningen in dit project wekken net zoveel energie op als dat bewoners verbruiken. Vanaf 2020 moeten alle nieuwbouwwoningen energieneutraal zijn.

Meerstad

Liefhebbers van wonen in een groene en waterrijke omgeving kunnen komende zaterdag terecht in het informatiecentrum van Meerstad aan de Waterviolier. Daar vindt van 11:00 uur tot 15:00 uur een open dag plaats over huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten in het jonge woongebied.

Groningen Woont

De Groningse Nieuwbouwdag is een initiatief van het platform Groningen Woont, een samenwerkingsverband van de gemeente Groningen, projectontwikkelaars en nieuwbouwmakelaars.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden