Inloopbijeenkomst over onderzoeken naar locaties nieuw muziekcentrum

Archief de Redactie.
Foto: Gemeente Groningen

De gemeente presenteert donderdag de resultaten van de verkenning van locaties voor een mogelijk nieuw muziekcentrum: Stationsgebied Zuid of de Vrydemalaan in het Ebbingekwartier. De inloopbijeenkomst vindt plaats in de foyer van de Grote Zaal in De Oosterpoort.

Het einde van de levensduur van De Oosterpoort is volgens de gemeente in zicht. In 2017 constateeerde de gemeente dat De Oosterpoort niet toekomstbestendig is. De onderhoudskosten worden steeds hoger en het gebouw voldoet qua omvang, faciliteiten, sfeer en akoestiek niet meer aan de eisen en wensen van publiek en artiesten. Hierop werd een verkenning gestart naar een nieuw Muziekcentrum op de twee plekken: Stationsgebied Zuid en Vrydemalaan.

Als er een nieuw muziekcentrum komt, moet dat over 10 jaar klaar zijn.

Inloopbijeenkomst

Medewerkers van de gemeente gaan graag in gesprek over de onderzoeksresultaten van beide locaties. Tijdens de inloopbijeenkomst kunnen vragen gesteld en reacties gegeven worden.

Vanwege corona moet je jezelf registreren voor de inloopbijeenkomst. Het aantal beschikbare plekken per tijdslot van 45 minuten is beperkt. Aanmelden is verplicht.

De inloopbijeenkomst is tussen 16.00 en 20.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden