Zwembad De Blinkerd in Ten Boer opent de deuren

Archieffoto van zwembad De Blinkerd.
Foto: Gemeente Groningen

Zwembad De Blinkerd in Ten Boer opent de deuren op dinsdag 2 juni. Bezoekers kunnen vanaf 7.00 uur weer zwemmen in het openluchtbad.

Dat meldde de gemeente vrijdag in de nieuwsbrief. De zwembranche stelde een protocol samen vanwege het coronavirus.

Maatregelen

‘Baantjeszwemmers’, jeugd onder de dertien jaar en peuters met begeleiding kunnen naar binnen om van het zwembad te genieten.

Het zwembad werkt met tijdslots. Zwemmers dienen van tevoren een tijdstip te reserveren van een halfuur via de website van het zwembad of via telefoonnummer 050-3021747.

De zwemlessen starten ook weer. Meer informatie hierover is te lezen op de website.

Informatie

Het zwembad werkt dit jaar niet met abonnementen en 12-badenkaarten, maar alleen met losse kaartjes per bezoek. De nog geldige 12-badenkaarten blijven een jaar langer geldig, zodat er volgend jaar gebruik van gemaakt kan worden.

Op de website staat informatie over de tarieven, openingstijden en de coronaregels waaraan voldaan moet worden, zoals badkleding al aan, beperkt toiletgebruik, geen gebruik kunnen maken van glijbaan, duikplank en zonneweide en de douches.

Ook hier geld ‘heb jij of heeft je huisgenoot verschijnselen van verkoudheid of griep? Dan blijf je thuis’, aldus de gemeente.

 

(Foto: Archieffoto van zwembad De Blinkerd. Zo druk als op de foto zal het voorlopig niet kunnen worden).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden