Horeca Xperience maandag in de Martini

okt 16 2023, 10:35 Evenementen in Groningen
horeca xperience foto jasper bolderdijk 1
Horeca Xperience 2023, hét evenement voor gepassioneerde horecaprofessionals vindt deze maandag voor de 11e keer plaats. Het belooft volgens de organisatie een inspirerende dag te worden vol culinaire hoogtepunten, boeiende seminars en onvergetelijke ontmoetingen.

Passie voor het horecavak

Bij de Horeca Xperience draait alles om de passie voor het horecavak. Bezoekers kunnen zich verheugen op een indrukwekkende mix van vertrouwde en nieuwe exposanten, drie groothandelspleinen vol met horecaleveranciers en traditionele vakwedstrijden op het gebied van koken en tappen. Dit jaar introduceert de Horeca Xperience ook een nieuwe Xperience-ruimte, waar een breed scala aan intrigerende horecaseminars wordt aangeboden, variërend van AI tot groene kansen.

Horecapleinen, seminars en vakwedstrijden

Horeca Xperience biedt dit jaar een nog uitgebreider programma. Ontmoet een indrukwekkende lijst van exposanten, waaronder Bidfood, VHC Actifood, Sligro plus partners, en vele anderen. Ontdek hun verhalen, diensten en producten, en schuif aan voor boeiende gesprekken.
Bezoekers kunnen bovendien deelnemen aan gratis seminars in de nieuwe Xperience-ruimte waarbij onderwerpen zoals de toekomst van de horeca, duurzaamheid, AI-ondersteuning voor duurzame horeca, en meer, worden gepresenteerd door experts zoals Wouter Verkerk en Jan van der Zwaag. Moedig koks en bartenders aan bij de Klaar af Kook wedstrijd en de Tapwedstrijden (editie Groningen) en ontdek wie de Leermeester van het Noorden verkiezing wint.
Horeca Xperience is van 15.00 uur tot 22.00 uur in de Martinikerk Groningen.
Kijk voor meer informatie: www.hbnn.nl